Ενδιαφέρουσα κίνηση στο Γαλάτσι

παίρνω Αμπάριζα

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ »ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»

Ποιοί είμαστε

Η Kίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου «»ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»», είμαστε μια ανοικτή πρωτοβουλία ευαισθητοποιημένων πολιτών, που μέσω της εθελοντικής προσφοράς και δράσης αντιστεκόμαστε στα πρωτοφανή και συνεχώς εντεινόμενα φαινόμενα κοινωνικής διάλυσης και καταστροφής, που οφείλονται στις επιλογές όλων αυτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, και που οδήγησαν στην πρωτοφανή πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση που την μαστίζει .

                                                                                                                                                                                                                                          Το αποτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης, η παραγωγική αποδιάρθρωση, τα κάθε λογής μνημόνια και δανειακές συμβάσεις, η λεηλασία σε μισθούς και συντάξεις, η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία οδήγησαν στη ραγδαία φτωχοποίηση του πληθυσμού της χώρας.  Παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία, ουρές στα συσσίτια, άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια, είναι εικόνες «συνηθισμένες».                                                                                                                                             Και ενώ το πρόβλημα του υποσιτισμού είναι ήδη εδώ,  μια χούφτα μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης τροφίμων ελέγχουν την διακίνηση τους και καθορίζουν τις τιμές κερδοσκοπώντας. Η τιμή που πληρώνει ο καταναλωτής, με την παρεμβολή…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 576 επιπλέον λέξεις

Advertisements

2 thoughts on “Ενδιαφέρουσα κίνηση στο Γαλάτσι

  1. Σίγουρα οι πολιτικές της άγριας λιτότητας και της μείωσης του λαϊκού εισοδήματος δεν εμφανίστηκαν με την τρόικα και τα μνημόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως συντελείται ένα πραγματικό έγκλημα σε βάρος της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας. Οι μικρές αποταμιεύσεις εξαντλήθηκαν και τα χρέη γίνονται η φρικτή πραγματικότητα. Παράλληλα διαλύεται και ιδιωτικοποιείται κάθε μορφή κοινωνικού κράτους (παιδεία, υγεία, κοινωνικά επιδόματα). Η περίφημη ελληνική οικογενειακή συνοχή φαίνεται να φτάνει στα όριά της. Με αυτά τα δεδομένα δε θα ήταν δυνατόν η κοινωνία να μην αντιδράσει. Δεκάδες μορφές κοινωνικής αλληλεγγύης δημιουργήθηκαν για να καλύψουν κάποιες μερικές ανάγκες επιβίωσης.

    συνέχεια εδω http://prwkat.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5892.html

  2. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30′ π.μ., ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΗ «ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η «ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΣΤΟ 2ο ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6977 457968

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s