Αποξήρανση

 Μία Θαυμάσια Μέθοδος Συντήρησης

Στα αποξηραμένα φρούτα λαχανικά και βότανα οι βιταμίνες και οι θρεπτικές ουσίες δεν καταστρέφονται λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας κατά τη διαδικασία της αποξήρανσης.

–       Γεύση και χρώμα διατηρούνται αναλλοίωτα και επιπλέον η γεύση γίνεται πιο έντονη και στις περισσότερες περιπτώσεις το χρώμα γίνεται πιο λαμπερό.
–       Mπορούν να διατηρηθούν για χρόνια.
–       Xρειάζονται πολύ λιγότερο χώρο για να αποθηκευτούν καθώς ελαττώνονται κατά το 1/6 έως το 1/10 του όγκου τους.
–       Eίναι πολύ ελαφριά γιατί διατηρούν μόνο το 1/6 έως το 1/10 του βάρους τους και επομένως αποτελούν την ιδανική προμήθεια για trecking.(ορειβατικές εξορμήσεις και μακρινά ταξίδια).
–       Διατηρούνται χωρίς κατανάλωση περαιτέρω ενέργειας(όπως συμβαίνει με τα κατεψυγμένα προϊόντα).

κλπ κλπ

  εδώ για περισσότερα : Αποξήρανση

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s