Κατασκευή ηλιακού φούρνου Cook’n’go και συλλογική κουζίνα με φαγητά μαγειρεμένα με τον ήλιο, στον Βλαστό

Κατασκευή ηλιακού φούρνου Cook'n'go και συλλογική κουζίνα με φαγητά μαγειρεμένα με τον ήλιο, στον Βλαστό

Για τα μέλη του «Bλαστού» και της “Αυτάρκειας” η συνεργατική δουλειά είναι η χαρά της καθημερινότητάς μας. Η συντροφικότητα στον εργασιακό χρόνο δε μπορεί παρά να ωθεί τη δημιουργικότητα, προσθέτοντας μεράκι και αγάπη σ’ ότι παράγεται. Θέλοντας να μεταδώσουμε και σε όποιον ενδιαφέρεται το κλίμα δουλειάς σε μια συνεργατική, σκεφτήκαμε να μεταφέρουμε κομμάτια της εργασίας της «Αυτάρκειας» έξω από το εργαστήριό τους και να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουμε το Σάββατο 7 Ιουνίου.
Από τις 11 το πρωί θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε γύρω από το μαγείρεμα με ηλιακό φούρνο και να συμμετέχετε (12 – 2:30μμ) στο ανοιχτό Εργαστήριο κατασκευής ηλιακού φούρνου cook n’ go. Τέλος, θα δωθεί σε όλους μας η δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα και να χτίσουμε δημιουργικές ανθρώπινες σχέσεις, απολαμβάνοντας τις γεύσεις από τα φαγητά που θα μαγειρεύονται από το πρωί στους ηλιακούς φούρνους.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο κατασκευής είναι ελεύθερη. Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο που επιθυμούν να αποκτήσουν τον ολοκληρωμένο και έτοιμο για χρήση, ηλιακό φούρνο Cook’n’go που θα κατασκευάσουν με τη βοήθεια των μελών της “Αυτάρκειας”, θα μπορούν να τον προμηθευτούν σε ειδική τιμή.

Ελάτε να τα φτιάξουμε και να τα φάμε μαζί!

Για παραγγελίες ή αγορές του ηλιακού φούρνου Cook’n’go, που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (και από μη συμμετέχοντες στο εργαστήριο), θα ισχύουν επίσης ειδικές αλληλέγγυες τιμές.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s