Αβρότητες του Δημάρχου μας

Την Πέμπτη 25/9 καταθέσαμε στο πρωτόκολλο του δήμου το έγγραφο με αρ.34865/25.9.14, με το οποίο ενημερώναμε το δήμαρχο για την απόφαση της συνέλευσης μας να αποχωρήσουμε από το χώρο – στον οποίο ο «Βλαστός» στεγαζόταν εδώ και τρία χρόνια – μετά από την επίμονη κι ανυποχώρητη απαίτηση του να στεγάσει εκεί το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου. Ζητήσαμε ένα μήνα προθεσμία για να φύγουμε.

Πέντε μέρες αργότερα (30/9) έστειλε ένα φορτηγό να παρκάρει μεσ’ τη μέση της αυλής ώστε να μας δημιουργήσει προβλήματα στην υλοποίηση δύο προγραμματισμένων εκδηλώσεων (γιορτή του κρασιού και προβολή /συζήτηση της βραβευμένης ταινίας ντοκιμαντέρ «Σπόροι του Θανάτου»).

Όταν του είπαμε για το έγγραφο, δήλωσε άγνοια (ενώ ήταν κανονικά πρωτοκολλημένο με παραλήπτη τον ίδιο).

Καλόπιστα δεχτήκαμε ότι δεν είχε ενημερωθεί και πιστέψαμε ότι η αντιπαράθεση έλαβε τέλος. Κάναμε λάθος: οι εχθροπραξίες συνεχίστηκαν κι αυτή τη φορά δεν ήταν ούτε από αμέλεια ούτε από λάθος.

Προχθές 15/10, δέκα μέρες πριν από την προθεσμία που ζητήσαμε, μας έκοψε το ρεύμα! Χωρίς έστω μια προειδοποίηση (όπως πχ. κάνει η ΔΕΗ) για να πάρουμε τα μέτρα μας ώστε να μην καταστραφούν τα τρόφιμα που ήταν στα ψυγεία.

Μας έπνιξε η οργή και αγανάκτηση! Γιατί λοιπόν τόση εμπάθεια κι επιθετικότητα; Πιστεύει πραγματικά, όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο, ότι είμαστε αναξιόπιστοι; Από πού κι ως πού; Με ποιο δικαίωμα μας χαρακτηρίζει; Είχαμε και άλλοτε πάρε-δώσε και επιδείξαμε ασυνέπεια και αναξιοπιστία; Αν δεν είναι αυτό κακοπιστία και προκατάληψη, τι είναι;

Για άλλη μια φορά θα πούμε:
Όλα αυτά δεν χαρακτηρίζουν εμάς αλλά τον κ. δήμαρχο. Οι πολίτες ας τον κρίνουν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s